Flotte hjemmesider skaber tillid

Der findes rigtig mange hjemmesider på internettet i dag, som næsten ikke er et blik værdigt. Selv på nyproducerede hjemmesider er der tit gjort for lidt ud af at gøre hjemmesiden flot.

Derfor skal en hjemmeside være flot

En flot designet hjemmeside er vejen til dine brugeres tillid. Du kender det sikkert fra dine egne oplevelser på internettet.

Hvis du f.eks. leder efter et bestemt produkt på Google, så har du sikkert mødt nogle hjemmesider eller webshops du ikke fandt seriøse eller professionelle, udelukkende på grund af det dit øje mødte i de første sekunder?

Du har sikkert også prøvet at forlade en side ligeså hurtigt som du har fået klikket dig ind på den, simpelthen fordi den ikke er tillidsvækkende.

Det næste der er vigtigt er brugervenligheden. Altså at dine brugere nemt finder det de søger og nemt kan overskue at navigere rundt på hjemmesiden.

Sådan laver vi flotte hjemmesider

I vores branche hedder det webdesign, når vi skal lave flotte hjemmesider. Og hvordan gør vi så det?

Først og fremmest forsøger vi at tænke i helheder. Det nytter ikke noget at lave noget uden der er en mening, og et mål, med det. Sammen med kunden har vi som regel en forproces for at opnå et bedre slutresultat. Vi forsøger altid:

  • At sætte os godt ind i kundens forretning
  • At definere en målgruppe
  • At opstille nogle mål med hjemmesiden
  • At udtænke en fornuftig navigationsstruktur
  • At kæle for detaljerne
  • At begrænse gejl uden formål

Alt dette er også grunden til at et ordentligt webdesign ikke kan laves for 2.000 kr. 

Til gengæld er det også grunden til at dine brugere ikke forlader dit website allerede inden de når at se dine budskaber.

Eksempler på flotte hjemmesider

Vi har både lavet flotte hjemmesider i TYPO3 og også flotte webshopdesigns i Magento. Se eksempler på de sider vi har designet på vores reference side

Se her, hvis du ønsker du at få en TYPO3 skabelon implementeret.

Du er også velkommen til at bruge formularen, hvis du gerne vil ringes op til en uforpligtende snak.