Hvad skal en webshop indeholde?

Der er mange bud på hvad en online shop skal indeholde, og set i et overordnet perspektiv kan vi ikke give dig en færdig facitliste.

Det vil altid være afhængigt af dit behov i forhold til vareudbud, kundekreds osv.

Se vores bud

Ting som vil give kunden en god oplevelse:

 • Lækkert, spændende og overskueligt webdesign, som signalerer at her sælges varer
 • Overskuelig og logisk kategoristruktur
 • Tydelige knapper, så man lettere kan se hvordan man kommer videre
 • Et overskueligt betalingsforløb i så få trin som muligt
 • Stærk søgefunktion, med mulighed for at variere om der skal søges på varenavn eller andre parametre
 • God billedvisning af produkter
 • Nyhedsbrev med tilmelding

Ting som du vil blive glad for:

 • Ubegrænsede muligheder for antal produkter og kategorier
 • Mulighed for opsalg og krydssalg
 • Mulighed for at du selv bestemmer hvordan det enkelte produkt skal søgemaskineoptimeres
 • CMS del så det også er muligt at skrive om virksomhedens historie, visioner, handelsbetingelser og alle andre ting som ikke er produkter

Teknikken skal være i orden

Ud over ovenstående, skal der selvfølgelig være mulighed for, rent teknisk, at opsætte forskellige former for betalingskanaler (gateways), som eksempelvis e-Pay.

Hvis du ønsker at bruge Paypal, Swedbank, Dibs eller lignende skal der også her være mulighed for, uden de store armbevægelser, at integrere webshoppen til disse systemer.

Mange, og her mener vi virkelig mange moduler til styring af specielle funktioner. Eksempelvis gavekort, specielle prisregler eller måske integration til e-Bay.

Brug et anerkendt system

Med andre ord skal systemet være så anerkendt og anvendt, at alle de moduler du skal bruge til betaling og til sammenbinding med et eventuelt eksisterende økonomisystem, allerede er udviklet og gennemtestede.

Det sikrer dig den laveste pris på at få din shop sat op så den fungerer gnidningsfrit, uden at du skal poste en formue i at få udviklet specielle moduler.

Fokuser på det sjove

Så kan du koncentrere dig om det du sikkert også synes er det sjoveste, nemlig at finde de rigtige produkter og få dem søgemaskineoptimeret ordentligt, så du kan få succes med din webshop.

Magento er et godt bud

Til formålet bruger vi Magento, som ikke bare er et open source system, men også det hurtigst voksende e-handelssystem i verden.

Når vi siger voksende, mener vi ikke bare i antallet af webshops i drift, men i særdeleshed også i antallet af udviklere som arbejder på nye moduler.

Det er din garanti for en webshop som kan følge med udviklingen, og hvor du ikke betaler for at få opfundet den dybe tallerken flere gange.

Lad os hjælpe dig videre

Vi er altid klar til at give dig vores bud på hvordan du kommer videre med din webshop.

Ring, skriv eller brug kontakt boksen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.