MailChimp design og integration

MailChimp er et fremragende system til udsending af nyhedsbreve. Systemet udmærker sig bl.a. ved at du kan måle effekten af dine nyhedsbreve.

Men MailChimp er også nemt at arbejde med i forhold til design, da systemet tilbyder standard skabeloner, som kan vælges til forskellige formål.

Det der mangler er sådan set bare at skabelonen bliver tilpasset til din virksomheds farver, skrifttyper og logo.

Ønsker du hjælp og rådgivning til opsætning af MailChimp generelt eller mere specifikt til at designe en skabelon, er du velkommen til at kontakte os.

Gode muligheder for integration

Systemet udmærker sig også ved at der er rigtig gode integrationsmuligheder til større hjemmeside, blog og webshop systemer.

Denne integration er derfor sjældent noget der skal programmeres fra bunden af, da der findes moduler til de fleste systemer der "blot" skal installeres og konfigureres.

MailChimp til Magento

Vores foretrukne system til e-handel hedder Magento, og her findes der gode muligheder for integration med MailChimp.

MailChimp til TYPO3

I CMS verdenen er vores foretrukne system TYPO3. Her har vi selv udviklet et modul som sørger for at tilmeldinger til nyhedsbrevet bliver lagt direkte ind i MailChimp via deres API.

MailChimp til WordPress

Ønsker du integration til MailChimp fra din WordPress blog, kan vi også hjælpe dig med at konfigurere det. Her findes nemlig også et plugin som kan håndtere det.

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig med opsætning, design eller integration til en af ovenstående systemer, så kontakt os gerne.