Open Source webshop

Når du skal vælge webshop system, har du en lang, lang række valg at foretage.

Set fra helikopterperspektivet er det allervigtigste om du vil vælge et system baseret på open source eller et kommercielt system (proprietært) – det er her, det første og måske vigtigste valg skal foretages.

Vi anbefaler at du får dig en open source webshop, og det gør vi af flere årsager:

Du bliver leverandøruafhængig

En webshop i open source gør dig leverandøruafhængig. Fordi kildekoden som driver systemet, er tilgængelig, er der et hav af virksomheder som kan hjælpe dig videre, hvis du ikke er tilfreds med din leverandør.

I det proprietære system er der måske kun én, eller ganske få, med kendskab til og adgang til koden. Det gør dig temmelig sårbar i forhold til eksempelvis sygdom, virksomhedslukninger, virksomhedsoverdragelser og strategiændringer.

Der findes naturligvis store proprietære systemer med rigtig mange udviklere, men her vil du så typisk møde en prispolitik som kan være svær at håndtere. Specielt hvis du er nystartet, eller du vil gøre dig dine første erfaringer med shopverdenen.

Udviklingen går hurtigere i open source

Et andet vigtigt parameter i forhold til valget mellem open source webshop eller tilsvarende proprietær, er udvikling.

Open source verdenen er præget af at rigtig mange typisk arbejder med et system som Magento. Det betyder at udviklingen går hurtigt, idet behovene hurtigere afdækkes.

Når et marked er præget af mange udbydere, så falder prisen typisk også, simpelthen fordi konkurrencen er hårdere. På det modsvarende proprietære system, er prispolitikken fastsat af ganske få spillere, hvilket typisk smitter af i priserne.

Der kan være mange andre grunde til at vælge det ene system frem for det andet, de to ovennævnte mener vi er de allervigtigste.

Læs mere om Open Source her.

Vi bruger Magento, det bør du også

Derfor bruger vi konsekvent Magento når det drejer sig om webshop løsninger.

Magento kan tilpasses stort set alle forretningsscenarier, store som små, og vi kan garanteret også finde en løsning der passer til dine behov.

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os pr. mail eller telefon, eller brug kontaktboksen til højre, så hører du fra os hurtigst muligt.