TYPO3 webshop

Er du på jagt efter en shop udvidelse til TYPO3, så kan det godt lade sig gøre. Det er dog en fremgangsmåde vi sjældent anbefaler.

TYPO3 er et CMS - altså et system til almindelige hjemmesider - og ikke et system til e-handel.

Bevares. Der findes moduler som kan tilknyttes en TYPO3 installation med henblik på at sælge varer, men det er altså ikke den optimale platform at drive e-handel på.

Brug et shop system til e-handel

Misforstå os ikke. TYPO3 er et fantastisk system. Det er bare ikke "beregnet" til e-handel. Det kan godt bruges til det, men det er ikke optimalt.

Den vigtigste grund til at det som udgangspunkt er en dum idé er at e-handelsmoduler til CMS (ikke kun TYPO3), slet ikke kan sammenlignes med systemer der udviklet med henblik på e-handel.

Hvis du skal sælge varer på nettet får du langt flere muligheder hvis du vælger et system til e-handel, som f.eks Magento.

Udvidelser og specielle opsætninger er ofte ikke mulige i udvidelsesmoduler til CMS løsninger, hvorimod muligheder i mange henseender er rigtig mange i e-handelssystemer.

Skal du sælge varer eller have en hjemmeside?

Det er typisk sådan at et shop system indeholder et halvdårligt CMS modul, og et CMS indeholder et dårligt e-handelsmodul.

Derfor skal du beslutte hvad der er vigtigst for dig. Vil du sælge varer ville jeg i langt de fleste tilfælde gå efter et decideret shop system.

Der er dog undtagelser

Der kan dog være undtagelser, hvor det måske er smartest at holde det hele i et CMS. 

Det kunne f.eks. være hvis du kun har ganske få produkter. I den situation kan det måske bedre betale sig sig at få lavet en skræddersyet løsning sammen med din hjemmeside.

Du kan også vælge at have hjemmeside og shop på 2 forskellige domæner, sådan så du får fuld fleksibilitet og udvidelsesmuligheder for begge områder.

Forvirret?

Er du i tvivl om hvad der er bedst at gøre i din situation, så lad os tale om det.

Du kan kontakte os via tlf. på 7362 5131, via e-mail eller via denne kontaktformular.