Professionel webudvikling

Mangler du en seriøs partner til webudvikling, så kan vi hjælpe dig.

Vi arbejder med webudvikling i programeringssproget PHP. Vi udvikler primært moduler i PHP til Magento som er et ehandelssystem og til TYPO3 som er et CMS til hjemmesider. 

Vi har siden 2004 lavet mange specialudviklede udvidelser til TYPO3 og også en del til Magento.

Søger du en TYPO3 udvikler?

Hvad er professionel webudvikling?

For os er webudvikling ikke kun hardcore kodning af PHP moduler. Det er lige så meget det vi kalder for frontend udvikling i XHTML og CSS. Altså den del af et webprojekt hvor vi arbejder med at implementere et webdesign i den tekniske platform.

Denne del er ligeså vigtig som udviklingen af moduler, da det er XHTML og CSS der i samspil bestemmer hvordan tingene ser ud og hvor hurtigt hjemmesiden loader.

Korrekt kodet kode er således medbestemmende for:

  • Hvordan din hjemmeside ser ud i de forskellige browsere. Det er vigtigt at den lavet korrekt, så din hjemmeside ser ens ud i alle browsere.
  • Om din hjemmeside kan læses (indexeres) af søgemaskinerne.
  • Hvor hurtigt din hjemmeside indlæses (loades). Denne del er vigtig både for brugere og for din placering i søgemaskinerne.

Så hvis der ikke, som minimum, er styr på ovenstående på din egen hjemmeside, så kan det betale sig at få det optimeret.

Læs mere om hjemmeside udvikling her.

Hvad koster webudvikling?

Hos os koster det 1000 kr. i timen. Efter vores erfaring er vi hverken de billigste eller dyreste. Til gengæld mener vi selv at vores timepris er billig i forhold til kvaliteten af det arbejde vi er i stand til at levere. 

Kan jeg ikke bare outsource min webudvikling?

Jo. Det kan du sagtens. I udlandet vil du helt sikkert kunne finde timepriser på webudvikling der er langt billigere end vores timepris. 

Men inden du kaster dig ud i at outsource din webudvikling, skal du lige tænke over følgende:

  • Der vil sandsynligvis ryge en del flere timer på til kommunikation. Især hvis der er en sprog barriere, hvis udviklerne f.eks kun taler engelsk.
  • Der vil sandsynligvis også ryge ekstra timer på, hvis dem der outsources til, ikke lever op til ovenstående kvalitetskrav, hvilket absolut ikke altid er tilfældet.

Så husk at det ikke kun er et spørgsmål om timeprisen, men i lige så høj grad, hvor mange timer der bliver brugt på projektet og hvor høj kvalitet der bliver leveret.

Få hjælp til din webudvikling lige her

Vi hjælper dig gerne med din webudvikling. Og det koster ikke noget at snakke med os eller at få et uforpligtende tilbud.

Hvis du er interesseret så kontakt os på 73 62 51 31 eller via vores formular.