Køb eller bliv partner

Vi arbejder med 3 forskellige modeller, når det drejer sig om Magento webshops.

Køb din Magento webshop

Du kan naturligvis købe din Magento shop, det kræver nok ikke yderligere forklaringer.

Lej din Magento webshop

Vi har et tilbud til dig som gerne vil i gang, men som ikke har lyst til at skulle trække alt for mange penge op af lommen i startfasen. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig, på vores side om lejeshop.

Bliv partner med Confero

Den anden mulighed er at vi går sammen som partnere om at drive din shop. I praksis foregår det på den måde at vi håndterer alt omkring indlæggelse, præsentation og markedsføring af produkterne. Det betyder også at vi tager os af søgemaskineoptimeringen, som er et af de vigtigste led i at få succes på nettet.

Du finder produkterne, står for lagerføring og forsendelse, og sørger for udskrivning af bekræftelser, fakturaer m.m.

I fællesskab aftaler vi kampagner, sørger for udsendelse af nyhedsbreve og aftaler hvordan vi kan optimere salget i shoppen.

Det vil sige at vi hver især koncentrerer os om det vi er gode til, og overskuddet fordeles efter en nøgle som vi aftaler inden vi går i gang. Vi kan ikke på forhånd sige hvordan vi forestiller os overskuddet fordelt, det afhænger af branche, omsætningsgrundlag, shoppens udformning, og antallet af timer vi hver især skal bruge på optimering, markedsføring og håndtering.

Kom med din gode idé 

Så har du en god ide til en shop, men synes det virker uoverskueligt, at du også skal tage dig af den mere tekniske del, så kontakt os og lad os i fællesskab finde et grundlag at arbejde videre på.