Lej din Magento basis Webshop

Synes du det er for dyrt at komme i gang med en shop? og er du bekymret for om dit projekt strander på manglende viden om teknikken i en Magento shop?

- så har vi løsningen til dig: få dig en lejeshop.

Hvad får jeg for pengene?

Du får vores Magento Basis shop 1, som du kan få mere at vide om ved at klikke her, og du får den i samme opsætning som hvis du havde valgt at købe den.

Det vil sige at vi leverer en stort set køreklar shop, bl.a. med etableret betalingsgateway og dit logo indsat. Farverne bliver tilrettet så de passer til din forretning, dansk moms er opsat, der er etablereret en simpel fragtberegner, og meget, meget mere. 

Løbende omkostninger på en lejeshop 

De løbende omkostninger er der, men de begrænser sig til hostingomkostningen. Hvis du vil vide hvad vi tager for det, kan du læse mere på siden om Magento hosting

Magento er et utroligt stærkt system, med ekstremt mange ressourcer indbygget som standardfunktionalitet. Det stiller store krav til serverne, og vi hoster derfor kun vores løsninger på dedikerede Magento-servere. For dig betyder det, at du binder dig til os rent hosting-mæssigt sålænge lejeaftalen består. 

Ingen ekstraregninger

Magento er open source, så der kommer ingen ubehagelige ekstraregninger for licenser, klikafgifter, ekstra betaling oprettelse af betalingsgateway, søgemaskineoptimering eller andet godt. Alt er indeholdt i prisen, bortset fra hvad du skal skal betale til Nets og E-pay.

Hvor længe binder jeg mig?

En lejeperiode løber over 12 måneder, dvs. at du er bundet til at beholde shoppen i den periode. Det koster dig 1099.- kr. pr. måned excl. moms og excl. hosting. Første regning udgør 3 måneders leje plus hosting for 1. år.

Men som de ærlige mennesker vi er, skal vi dog gøre opmærksom på, at en lejeshop altid vil være lidt dyrere end at købe - til gengæld kan du strække likviditeten ved at leje fremfor at købe.

Hvem ejer indholdet? 

Det gør du - men så længe du lejer, er installationen vores. Dvs. at hvis du vil skifte til en anden shoptype eller shopudbyder, kan du naturligvis eksportere indholdet fra shoppen, men selve installationen får du ikke med. 

Skulle det blive aktuelt skal vi nok hjælpe dig med at eksportere indhold, men i virkeligheden håber vi selvfølgelig at du bliver så glad for os som leverandør, at du slet ikke vil drømme om at skifte. 

I det øjeblik du vælger at købe din lejeshop, har du naturligvis omgående hånd- og halsret over både installation og indhold.

Fremtiden med Magento webshop

En af de store fordele ved Magento er at den kan vokse med opgaven. Hvis du starter med en lejeshop, får god succes med den - og dermed blod på tanden, kan du sagtens udbygge shoppen hen ad vejen.

Design og indhold er adskilt, så der er ingen problemer i at starte med en basis webshop, og så på et senere tidspunkt eks. lægge en helt anden skabelon, menustruktur m.m. ovenpå det bestående indhold.

Lyder det spændende?

Jamen så skynd dig at kontakte os, og få meget mere at vide om hvad vi kan tilbyde lige præcis dig. 

Du kan evt. bruge denne kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.