Online markedsføring

Egentlig lyder det jo nemt - online markedsføring - men i virkeligheden dækker udtrykket over mange forskellige elementer i en proces, der gerne skulle føre til øget trafik på din hjemmeside.

Markedsføring online er mange ting

Online markedsføring er faktisk et ret bredt område, og skal du have succes, skal du mestre flere discipliner eller kende nogle der kan hjælpe dig.

Det nytter ikke noget at have verdens flotteste hjemmeside eller webshop, hvis der ikke er nogen der ved at den findes.

Nogle af de mest oplagte områder at have fokus på kan du læse mere om nedenfor. 

Tager du dig godt af dine besøgende?

I princippet starter og slutter markedsføringen allerede med dit webdesign. Er dit design og din navigation ikke lavet rigtigt, forsvinder dine besøgende igen efter ganske få sekunder. De forsvinder vel at mærke fra din side eller shop, men de lander sandsynligvis hos dine konkurrenter, hvis de ellers har været bedre til at bygge deres side op.

Så designet er første fase i processen med at fastholde dine besøgende, og få dem til at gøre det du gerne vil have dem til. Efterfølgende kommer der en hel række andre elementer, som til sammen, når de bliver udført korrekt, skal være med til at skabe den trafik på din side som er nødvendig for at få omsætning.

Din hjemmeside eller webshop, skal være indbydende, brugervenlig, hurtig og tydeliggøre hvad det er du gerne vil have den besøgende til at gøre. 

Som al anden markedsføring er også den du foretager online en løbende proces, der aldrig slutter. Det gode ved at markedsføre sig på nettet er dog at resultaterne er ekstremt målbare.

Skal du have hjælp

Skulle du synes at det ser uoverskueligt ud, kan du også bare udfylde denne formular, så kontakter vi dig.