Om Confero ApS

Hvem er vi?

Når du vælger Confero som din samarbejdspartner omkring udvikling af din hjemmeside eller shop, vælger du samtidig et hold af dedikerede medarbejdere, der har arbejdet med webløsninger siden 2004.

Gennem årene har vi udviklet flere hundrede hjemmesider og shops til vidt forskellige formål, fra små enkle løsninger, til store og komplicerede. Fælles for dem alle er dog, at vi altid forsøger at optimere løsningen, så den opfylder det overordnede formål: at tiltrække besøgende og forvandle dem til kunder.

Se hvad vi har lavet for andre her.

Vi har fokus på dig

Gennem dialog med dig afdækker vi målgruppen, opstiller nogle succesmål og optimerer løsningen efter de opstillede mål. I vores arbejde har vi derfor fokus på at din løsning skal kunne skabe den ønskede merværdi. Om det er i form af bedre markedsføring af dine produkter, direkte salg i din shop, eller bedre kommunikation med dine kunder - det er dig, der definerer hvad du vil opnå, og os der sørger for at du når i mål.

Vi anvender gennemprøvede open source systemer, til hjemmesider TYPO3, til webshops Magento. Det er din garanti for at få et system, der virker, men også for at du altid kan finde en leverandør, der kan overtage vedligeholdelse og udvikling, såfremt du ikke måtte ønske at fortsætte samarbejdet med os.