Webanalyse med Google Analytics

Det handler om penge – dine penge !

Nemlig dine markedsføringskroner og hvordan du bruger dem. Når man arbejder med de traditionelle medier, er det mange gange svært at måle effekten af en investeret krone. Som regel begrænses det til, at man har været i kontakt med et vist antal læsere, lyttere eller seere.

Sådan er det ikke når vi taler online markedsføring.

Her kan du direkte aflæse effekten af dine tiltag, ved at analysere de data der automatisk opsamles når din hjemmeside eller shop bliver besøgt.

Til dette formål installerer vi Google Analytics på din side, og på den måde får vi en lang række informationer om dine besøgende og deres adfærd, når de har besøgt dig.

Vi kan se hvor de kommer fra, hvilke søgeord de har brugt for at finde dig, hvilke sider de besøger, og mange, mange andre ting. Oplysninger vi bruger i forbindelse med søgemaskineoptimering, men også til at finde ud af om der f.eks. er nogle "barrierer" der gør at dine kunder opgiver et betalingsforløb, og forlader din shop uden at gennemføre en handel, som de er begyndt på.

Google Analytics er et gratis program, men et yderst værdifuldt stykke værktøj, som bør bruges konsekvent.

Vil du vide mere?

Hvis du synes det lyder uoverskueligt, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig videre. Det kan være i form af et kursus omkring brug og analyse, som kan give dig viden om, hvordan du kommer videre, eller i form af, at vi analyserer trafikken på din side, og kommer med gode råd og foreslag til forbedringer.

Læs mere om vores hjemmeside løsning her og lær mere om vores webshop løsning her.