ETU Forsikring

Løsningen til ETU Forsikring

ETU Forsikring er en virksomhed i rivende udvikling. Derfor ønskede de en mere tidsvarende webløsning, som kunne vokse med behovet, og som var nem at vedligeholde. Samtidig skulle løsningen være med til at lette arbejdsgange i organisationen.

Ud over nyt logo og webdesign har vi efterlevet deres ønsker ved at elektronisere en række af deres standard formularer og dokumenter, således at de nu kan udfyldes via internettet i stedet for den gamle papirløsning. Det har samtidig sikret at ETU Forsikring får de oplysninger de skal bruge fra deres kunder, så de ikke længere behøver følge så meget op på indsendte formularer telefonisk.

Det er også blevet muligt for brugere af hjemmesiden at bestille et telefonopkald via hjemmesiden. Det fungerer på den måde, at man vælger hvad man vil høre mere om og hvornår man bedst træffes. ETU Forsikring modtager brugerens oplysninger pr. E-mail og er herefter i stand til at ringe brugeren op på det ønskede tidspunkt og det angivne telefonnummer.

I TYPO3 har ETU Forsikring nu også mulighed for nemt at oprette nyheder og brugerne kan abonnere på nyhederne via RSS feeds.

ETU Forsikring. Forsikringsselskab med hovedsæde i Rødekro.