Hvorfor vælge Confero?

Når du vælger Confero som din samarbejdspartner omkring udvikling af din hjemmeside eller shop, vælger du samtidig et hold af dedikerede medarbejdere og freelancere, der har arbejdet med webløsninger siden 2004. Gennem årene har vi udviklet flere hundrede hjemmesider og shops til vidt forskellige formål, fra små enkle løsninger, til store og komplicerede.

Fælles for dem alle er dog, at vi altid forsøger at optimere løsningen så den opfylder det overordnede formål: at tiltrække besøgende og forvandle dem til kunder. Gennem dialog med dig afdækker vi målgruppen, opstiller nogle succesmål og optimerer løsningen efter de opstillede mål.

I vores arbejde har vi derfor fokus på at din løsning skal kunne skabe den ønskede merværdi. Om det er i form af bedre markedsføring af dine produkter, direkte salg i din shop, eller bedre kommunikation med dine kunder - det er dig der definerer hvad du vil opnå, og os der sørger for at du når i mål.

Alle kompetencer til rådighed

Vi har mange kompetencer i vores eget hus. Alt lige fra teknik, projektledelse, salg, markedsføring og optimering.

Har du et projekt der kræver specialiserede eksperter inden for et snævert område, har vi en række dygtige og kompetente samarbejdspartnere vi kan trække på når det er nødvendigt.

Se eksempler og udtalelser

Vi lever af tilfredse kunder. Se hvad vi har lavet for andre og hvad de siger om os her:

Gennemprøvede værktøjer

Vi anvender gennemprøvede systemer og værktøjer. Herunder har vi samlet en liste af dem vi benytter mest:

Ovenstående liste er din garanti for at få et system der virker, men også for at du altid kan finde en leverandør der kan overtage vedligeholdelse og udvikling, såfremt du ikke måtte ønske at fortsætte samarbejdet med os.

Skal vi tales ved?

Kontakt os via formularen eller på anden vis til en uforpligtende snak.