Det siger vores kunder

Vi har igennem tiden været så heldige at arbejde sammen med nogle fantastiske mennesker. Herunder kan du et par af de citater vi har indsamlet fra dem i tidens løb.


Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Confero i forbindelse med relanceringen af vores hjemmeside. Vi har sat pris på at Confero har været omstillingsparate, professionelle og service-mindede, og at vi altid har fået imødekommende og professionelle svar på vores spørgsmål. Vi kom i mål med vores projekt til aftalte deadline med et resultat der matcher vores forventninger. Alt i alt har vi følt os i trygge og professionelle hænder, og vi glæder os over et fortsat samarbejde.

Maria Iden Støhrmann, Dr. Oetker Danmark


Vi er meget glade fordi vi har valgt Confero som webbureau, og forhåbentligt også bliver glade for det i fremtiden.Vi vil sige tak til jer for jeres hjælp gennem forløbet og ikke mindst alle de hurtige svar på mails.Det har været super godt at vi måtte skrive til jer ang. vores spørgsmål og få de meget hurtige svar fra jer igen. Det har gjort os en del klogere og trygge, ved brug af shoppen.

Enes Akif Kayan - Acsoos.dk


Vi har med stor tilfredshed benyttet Confero til udvikling og opsætning af vores webshop, www.livetsomsenior.dk. Det var et fint forløb, hvor vi først lavede en overordnet beskrivelse af de ønskede funktioner på kort og lang sigt, hvorefter Confero lavede et oplæg til første version af webshoppen. Undervejs i processen kom vi med ønsker til mindre ændringer, som Confero hver gang var hurtig til at forstå og implementere. Samtidigt har vi løbende haft god sparring med Ib omkring den daglige drift og brug af administrationsdelen.

Jeppe Vestergaard, LivetSomSenior ApS


Samarbejdet med Confero, har siden start i 2013 fungeret optimalt. Jeg har altid følt mig i gode hænder og at der omgående blev taget hånd om ønsker og spørgsmål. Confero har altid rådet og vejledet til den bedste opbygning og udvikling af shoppen, men har altid ladet mig tage den endelige beslutning. Derfor føler jeg også i dag, at shoppen fuldt ud lever op til mine forventninger både til udseende af den og funktionalitet for de kunder der handler hos mig.

At arbejde med Magento platformen i det daglige er let og velfungerende. Når man efter et stykke tid er blevet dus med sin backend, kan man trygt selv bevæge sig rundt og foretage eventuelle ændringer. Der er uanede muligheder på kryds og på tværs, som giver mig masser af muligheder for udvikling. Men en ting er meget vigtig i denne sammenhæng: Det vigtigste er, at bygge et solidt fundament, hvis man ønsker at bygge et højhus.

Manuela Lohne, direktør CandleWorld


Vi har haft en helt fantastisk oplevelse hos Confero. Det produkt samt den service vi har fået, har været ud over alle forventninger.  Det er sjældent at man finder et sådan perfekt sammenspil mellem engegement, service og kvalitet.  Fra start til slut har vi fået lige præcist det vi ønskede, og vi har ydermere fået svar på alle vores spørgsmål vi eventuelt har haft - ualmindeligt hurtigt.  Vi ville ikke være klar til at åbne en webshop uden den viden Confero har givet os! Man føler at de virkelig gerne vil hjælpe en afsted og ikke bare ser en som "en eller anden kunde." I vores øjne, har vi fået langt mere end vi forventede for det beløb vi betalte. 

Magento er et nemt og overskueligt system. Det kan være svært at finde rundt i til at starte med, men ligeså snart at Confero har hjulpet en på vej, kan alle bruge det. Magento gør vores dagligdag nemmere, og det bliver en lille smule sjovere at være webshop ejer med et system der bare fungerer. 

Mikkel Ulstrup, ejer og CEO, Ulstrup & Kjær Trading


Vi har været/er glade for muligheden for små rettelser under udviklingsforløbet, der alle er løst til vores tilfredshed. Især har vi været glade for at Confero har overholdt de deadlines der er aftalt.

Alex Christensen, Webmaster hos Toolmatic


I samarbejdet med Confero vil jeg gerne fremhæve den hurtige, uformelle og altid venlige måde, som spørgsmål bliver besvaret på. Der er ikke noget, der hedder ”dumme” spørgsmål. Og er der spørgsmål, som kræver en ekstra undersøgelse, inden de kan besvares, så får vi besked om dette, så man hele tiden ved, hvad man har at regne med.

I det daglige er TYPO3 et værktøj, der er rigtig nemt at arbejde med. Selve opbygningen af siderne er enkel og overskuelig. Man behøver ikke at være nogen computernørd for at arbejde med TYPO3. At programmet derudover er på dansk er ikke nogen ulempe. Skulle der være et område, som er gået lidt i glemmebogen, så hjælper de små undervisningsvideoer fra Confero, at man hurtigt igen kan komme videre på egen hånd.

Preben Jespersen, adm. medarbejder hos tf-patientskade.dk


Confero er nemme at komme i forbindelse med og hurtige til at implementere de ændringer, vi aftaler. 

Magento er på de fleste områder nemt at arbejde med i det daglige, dog under forudsætning af, at man i startfasen har tænkt sig godt om i forbindelse med strukturering og kategorisering af sin shop og sine produkter.

Lars Krogh, Webredaktør på westgun.dk


Confero er gode til at forklare de forskellige ting, jeg har behov for at vide, på en måde, så jeg rent faktisk kan følge med og kan forstå det. Føler jeg fik meget for pengene, forstået på den måde, at de ting jeg spurgte ind til fik jeg en god forklaring på, og det Confero ikke lige vidste med det det samme, undersøgte de, og vendte hurtigt tilbage med et ordentligt svar.

Magento fungere fint for mig i det daglige, det er rimelig nemt at gå til.

Berith Lasota, Webredaktør på sanidesign.dk


Vi har været, og er meget tilfredse med den hurtige respons fra Confero, både på telefon og email. Det går altid nemt og hurtigt. Super fint.

Magento kører og fungerer desuden fint i det daglige.

Pernille Skjoldby, indehaver af laurineliving.dk


Jeg har været rigtig glad for den kommunikation der har været mellem os og Confero. Det har været nemt og forståeligt at fylde produkter ind i Magento shoppen, og alle vores ønsker er blevet tilgodeset, store som små. Hvis jeg har haft spørgsmål har jeg hurtig kunne komme i kontakt med Confero enten pr telefon eller mail og har fået hjælp.
 
Magento shoppen kræver en lille smule tilvænning, det er ingen hemmelighed, men når man bliver dus med den, så går det som en leg. Også selv om man ikke har den helt store it-systemopbygnings viden.

Rikke Norup


Udover at være konkurrencedygtig på prisen, så har Confero altid været oprigtigt interesserede i at forstå vores forretningsmodel og forstå hvordan shoppen skulle tilpasses vores specielle krav. Dette var årsagen til at vi valgte Confero. At de efterfølgende altid har været i stand til at løse alle opgaver, og til en god pris, er årsagen til at vi er begejstrerede for udelukkende at bruge Confero som udviklingspartner.

Jeg oplever at Magento er et super fleksibelt system at arbejde med. Eksempelvis giver Magento mange muligheder for styring af priser på tværs af kundetyper, og mulighed for at tildele rabatkoder fleksibelt. Årsagen til at vi valgte Magento var netop dette.

Niklas Bastholm Hansen, indehaver Officespecialisterne


Det mest positive ved samarbejdet med Confero har været i opstarts- og afklaringsfasen, hvor jeg har sat stor pris på samtalerne med Confero om hvordan opgaven skulle gribes og hvad ambitionsniveauet skulle være. Under udarbejdelsen af siden, synes jeg selv i hvert fald, at vi har været rimeligt selvkørende. Men de gange hvor vi har haft spørgsmål og behov for ændringer, har vi modtaget hurtig og konstruktiv respons, så vi hurtigt kunne komme videre med udarbejdelsen af vores hjemmeside.

Corral Line


Det mest positive er jeres viden, jeres forståelse, og at I har været meget professionelle og kompetente omkring det der er udrettet. Vi har livlig trafik på nettet, og flere kontakter os. Så helt klart er vi kommet meget længere ud til forbrugeren.

Tommelfingeren op, vi kunne ikke havde valgt bedre.

H.C. Andersen, butikschef Hansen Møbler Randers


Samarbejdet med Confero omkring opbygning af vores nye hjemmeside, har været konstruktivt og udviklende. Det har betydet meget for os, at vi hele tiden har kunnet regne med hurtig og kvalificeret respons. Confero har været en seriøs og effektiv medspiller, med en særlig evne til at generere løsninger, der imødekommer vores ønsker og målsætninger med hjemmesiden.

TYPO3 er et meget brugervenligt CMS-system. Det er let tilgængeligt og har en logisk struktur og indholdsopbygning – og er nemt at arbejde med. I det daglige arbejde med hjemmesiden, gør TYPO3 det muligt for os, effektivt og hurtigt, at foretage ændringer og tilføjelser på vores site.

Annette Theil Larsen, forsikringsrådgiver og webansvarlig hos tryghedsordningerne.dk


Confero har været en god samarbejdspartner i udviklingen af Rawmakeup.dk. De har været gode til at hjælpe os med at opbygge en god platform at sælge vores makeup produkter over og de er altid hurtige til at sætte sig på det niveau deres kunder befinder sig på og kommunikere de tekniske aspekter på en klar og pædagogisk måde.

Helt fra begyndelsen har Confero udvist en stor professionalisme og viden omkring udvikling på den Magento platform vi valgte til vores shop. De reagerer altid hurtigt på henvendelse er gode sparringspartnere i forhold til de ideer man sidder med.

Jakob Simonsen, Direktør for Rawmakeup


Confero lytter altid tålmodigt til kundens mange krævende spørgsmål og er hurtige til at implementere ændringer i min webshop.
Confero er meget behjælpelige til at løse forskellige problemstillinger - og yder altid en fremragende kundeservice.

Jeg kan hurtigt og nemt få fat på Confero, der altid svarer hurtigt på mine spørgsmål.
Magento er desuden en meget brugervenlig webshop hvor det er nemt at lave ændringer og lave et godt design. Jeg vil ikke vælge nogen anden løsning hvis jeg kunne vælge om.

Kirstine Abildgaard Tidemann, Direktør JustHairClips


Da fire af de største boligorganisationer i Sønderjylland i 2006 - Aabenraa Andelsboligforening, Kolstrup Boligforening, Tønder Andelsboligforening samt Sønderborg Andelsboligforening - besluttede sig for at etablere en fællesadministration, faldt valget på Confero som samarbejdspartner på websiden. Opgaven for Confero var i sin enkelhed, at tilpasse de fire foreningers daværende hjemmesider ud fra samme koncept, desuden skulle det være nemt for administrationen selv at kunne ajourføre og vedligeholde data.

Med Typo3 har vi fået et logisk, nemt og meget overskueligt system, til at vedligeholde hjemmesiderne. Sparringen med Confero har med deres professionelle tilgang og indsigt fungeret upåklageligt og vores nye hjemmeside for boligsøgende, er også udviklet i tæt samarbejde med Confero.

Jimmy Povlsen, adm. direktør, SALUS Boligadministration A.m.b.a.


Som webredaktør med daglig ansvar for udvikling og vedligeholdelse af portalen har jeg ofte problemstillinger og idéer som skal behandles hurtigt. Confero har altid en person klar til at hjælpe i realtime over chatten eller i telefonen. Det er, som at have en udvikler siddende på kontoret ved siden af.

TYPO3 som arbejdsredskab er utrolig fleksibelt. Det er et af de få systemer, jeg har prøvet, som formår at tilpasse sig alle niveauer af færdigheder. Det er først og fremmest nemt at bruge for begynderen, men begrænser ikke superbrugeren.

Kasper Sørensen - Webredaktør for sonderborg.dk


Vi har i Confero fået et samarbejdspartner der følger sine kunder tæt og som har en stor indsigt og forståelse for kundens behov. Man skulle tro at det var deres egen hjemmeside, så stor har vi oplevet deres interesse i Buch & Baruahs hjemmeside.

TYPO3 er et super godt produkt der gør det nemt for os at vedligeholde og udvikle vores web-platform.

Peter Engel-Andreasen, Direktør i Buch og Baruah


Da vi skulle finde en ny hjemmeside-udbyder meldte spørgsmålene sig: 
Hvem kunne levere den vare som vi havde brug for, og Confero skilte sig ud, ved ikke at reklamere stort for søgemaskineoptimering, for det var ikke just et behov vi havde som gymnasium. Spørgsmålet omkring udbyderens troværdighed og levedygtighed var også med i vores overvejelser. Efterfølgende har Confero ekspanderet, så det er en god fornemmelse at firmaet ikke lige står for at lukke pga. krisetider.
Samarbejdet med analyse af vores behov/ønsker har været en positiv oplevelse, hvor både elever og ansatte blev hørt omkring deres ønsker til funktion og design.

Efterfølgende fik vi præsenteret et oplæg som ramte vores ønsker meget præcist, og kunne sendes til teknisk behandling efter at vores rettelser var blevet implementeret. Næste skridt var at blive instrueret til TYPO3 her på gymnasiet, og det var en positiv overraskelse at det var så enkelt at holde hjemmesiden opdateret.

Det er nu muligt for flere redaktører at opdatere webben, så opdateringerne hænger ikke længere på en enkelt person og kræver ikke specielle programmer, men blot adgang til Internettet. 
Nogle udvalgte elever har fået adgang til at holde deres del af hjemmesiden opdateret, og det giver en frihed under ansvar vi som gymnasium sætter stor pris på. Omlægningen fra vores tidligere hjemmeside gik relativt nemt, så henvisninger fra andre kilder ikke skulle opdateres, fordi vi fik  vores navn overført til den nye side.

Flemming Nielsen - IT ansvarlig på Haderslev Katedralskole


Som projektmanager var jeg med fra første idé til udvikling af vores fjordregion.com hjemmeside – og det var Confero også. 

De kom med rigtig gode ideer til layout og kunne hjælpe os godt i gang - især da vi har meget indhold på siden. Confero har vist sig som god og fleksibel partner for os. I dag kan vi godt bruge dem når vi har udfordringer ift. integration og brug af nye moduler og funktioner på vores hjemmeside. 

Confero har en super god og brugervenlig service og har altid en løsning.
Jeg tror at vi med TYPO3, har vi valgt et system der giver rigtig mange muligheder – og det er det vi har behov for.

Maike Löhrl – Projektmanager Helårsoplevelsesregion, fjordregion.com


Vi har nu i flere år kørt vores hjemmeside, som er produceret af Confero. Confero har bistået os med design, opbygning og tilretning og vi har været ovenud tilfreds med den bistand vi har fået af medarbejderne hos Confero.

Hjemmesiden er nem at vedligeholde, og har fået det udtryk, vi ønskede, da vi i sin tid lavede denne. Netop den store brugervenlighed, som dog ikke er begrænsende for mulighederne på hjemmesiden, har gjort at vi er godt tilfredse med hjemmesiden.

Jens Jepsen - Ejer og advokat hos Compass Advokatfirma


Confero har for os været det helt rigtige valg i forhold til hjemmeside, design af forskellige dokumenter i form af nyt logo, nyt brevpapir og reklameartikler. Vi har været meget tilfredse med den behandling vi har fået af Confero. De er altid hjælpsomme, udviser stor engagement og ekspertise. De er gode til at spotte vores signaler, og omdanne dem til lige netop det vi ønsker. Vi har været glade for det brede spektrum af viden indenfor deres område. Confero er altid ved telefonen og yder en fantastisk brugervenlig service. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at TYPO3 er et yderst brugervenlig program så det er jo bare endnu et plus.

Rikke O. Hammer, ETU Forsikring's policeteam


Vil du vide mere om vores løsninger?

Vil du vide mere om vores løsninger eller de systemer vi anvender, så kontakt os gerne til en snak. Alternativt kan du læse mere om TYPO3 til hjemmesider her og om Magento til webshops her.