Tandlægeforeningens Patientforsikring

Som på vores løsning til Tandlægeforeningens Praksisforsikring og Tandlægernes Tryghedsordninger, har vi arbejdet meget med design og navigation på siden.

Da hjemmesiden henvender sig både til patienter og tandlæger, har det overordnede krav været en klar, og tydelig, adskillelse mellem de to indgange til indholdsområderne.

Udover information muliggør hjemmesiden sikker anmeldelse af tandskade via juridisk gyldigt PDF dokument, filupload og sikker identifikation af afsender via underskrift med "Nem Id". 

Vi synes det er lykkes rigtig godt, og besøger du resultatet, er du ikke i tvivl om i hvilket indholdsområde du opholder dig.

Også her har vi benyttet os af en ekstra værktøjslinje. Denne giver mulighed for på hver hovedside, eller underside, at vælge de ikoner som er relevante for den pågældende side. Ikonerne giver adgang til funktioner som "Læs op", "Kommentar", "Favorit" (bogmærke), "Print", som er en printvenlig udgave af siden uden grafik, og "Tip en ven" som giver mulighed for at e-maile et link om siden, til en ven.

Vi har, også her, tilkoblet et FAQ modul, til oplistning af ofte stillede spørgsmål og svar, og siden benytter sig også af vores cookie løsning.

Tandlægeforeningens Patientforsikring