TYPO3 individuel løsning

Til forskel fra vores basisløsning, hvor vi har lagt de uundværlige ting i en samlet pakke, som hurtigt kan installeres og testes, starter vi helt fra bunden når vi laver en individuel løsning i TYPO3.

Hvordan bygger vi det op?

Udgangspunktet er nogle helt basale spørgsmål omkring din virksomhed eller organisation, såsom hvem din målgruppe er, hvad du ønsker at vise på siden, og hvad formålet med siden er.

Derefter sætter vi os ind i konkurrencesituationen inden for dit forretningsområde. Vi kigger på din forretning og på dine konkurrenters, og kommer derefter med forslag til opbygning og indhold på din side. Vi kobler vores designer på at udvikle et individuelt design, med en opbygning og struktur der passer til det du ønsker at vise.

Sammen med dig definerer vi nogle mål for hvad du vil opnå med siden, og herefter optimerer vi siden så den lever op til de ønskede mål. Det er her søgemaskineoptimeringen (SEO) spiller en stor rolle. Grundlæggende handler det om at tiltrække trafik, og derefter at få opfyldt succesmålene, som f.eks. kan være tilmelding til dit nyhedsbrev, direkte salg af varer, eller måske indsendelse af en kontaktformular.

Udviklingsprocessen i kort form 

I praksis foregår ovenstående i fem trin:

  1. Vi holder et møde hvor vi fastlægger hvem din målgruppe er, hvordan designet skal være, og hvilke moduler du har behov for på din side.
  2. Vi vender tilbage til dig med et designudkast, og en fast pris på det aftalte indhold.
  3. Når du har givet grønt lys, laver vi en installation med de ønskede moduler og designs, etablerer en menustruktur, og tester det hele igennem i et lukket miljø.
  4. I fællesskab gennemgår vi den færdige installation, og foretager eventuelle rettelser og tilpasninger.
  5. Når vi er færdige med ovenstående, afleverer vi siden til dig og du kan så begynde at lægge indhold på den.

Da det jo ligger i ordene "individuelle løsninger" at de virkelig er skræddersyede til præcist dit behov, er det svært at lave en facitliste over hvad din side skal indeholde. Der er udviklet flere tusind moduler til TYPO3, her finder du en gennemgang af de mest populære.